Промо видео со Кро кап за Гранд прито на Ризин (ВИДЕО)

Mirko portret za Rizin

Мирко Филиповиќ боречката кариера ја продолжува во Ризин.

Јапонската организација го одржува Гранд прито во отворена категорија на кое ќе настапи и хрватски борец.

Првата борба на турнирот ќе ја има на 25 септември во Токио.

Рајс го објави промо видеото за Големата награда.

https://youtu.be/nRhR-WJEC-s

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО