Прогласување на најдобрите боксери за 2015 година

Idriz Bislimi zlaten gong pobeda

Боксерската федерација на Македонија утре ќе ги прогласи најдобрите боксери за 2015 година.

Свеченоста ќе се одржи во ресторанот „Буши“ во Скопје со почеток во 12 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО