Пријател на Конор Мек Грегор убиен од ирскиот картел на боксерски настан (ВИДЕО)

156

Шампионот на УФЦ Конор Мек Грегор минатата недела беше на насловните страни на медиумите откако, наводно, нападнал член на ирскиот картел во ноќен клуб во Даблин. Во ова видео, снимано во живо во времето кога членовите на ирскиот картел се облекоаа како полицајци и убија човек поврзан со Конор Мек Грегор во Даблин на боксерски настан. Истиот картел, наводно, „со зелено го  обележал” Конор, ако не плати откуп од 900.000 долари. Човекот кој е убиен во инцидентот е истиот човек прикажан на фотографијат погоре со Конор. Неговото име е Дејвид Бирн и тој беше силно поврзан со Конор и со ирските картели. Проверено.

http://southlandpost.com/conor-mcgregors-buddy-murdered-by-irish-cartel-at-boxing-event-shootout/#brid_cp_Brid_18145_1

.