Пораз на Лулзим Исмаили на Медитеранските игри

310

Единстевниот наш боксер на Медитеранските игри во Тарагона, Лулзим Исмаили (-69 кг) е празен од Сириецот Муен Абдул Азиз со 1-4.

Само еден судија му даде победа на нашиот боксер.

 

Ipon.mk