Поранешен ММА борец демолирал банка во Москва (ВИДЕО)

Поранешниот борец на АЦБ, Џабраил Дуџаев, беснеел во банка во Москва. Дузаев влегол во банката и почнал да прави неред, затоа што очигледно бил во нетрезвена состојба. Откако ја завршил работата ја напушта банката и веднаш е уапсен од страна на полицијата, која ја исклучува можноста за грабеж од борецот, бидејќи немал оружје.

Дузаев е Чеченец и има скор 1-2 во ММА. Неговата последна борба е во 2016 година на АЦБ 34, каде што загуби од Иван Лукин.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=xamZ7dZPXU4

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО