Поранешен борец на УФЦ проба да се самоубие со истрчување во сообраќајот

Тешко растроениот поранешен борец УФЦ, Тери Етим заврши во болница со тешки повреди откако повеќе пати истрча во сообраќајот во Ливерпул.

Според Ливерпул Ехо, Етимс е фрлал на возила вклучувајќи и автобус. Се верува дека повеќето возила во тој момент не биле во движење.

Полицијата успеала да го задржи и да го однесе во болница каде што се ноѓа во сериона состојба.

Очевидци го виделе борецот како трча во сообраќајот целиот облеан со крв и се фрла на ветробранските стакла околу 14 часот по локално време.

„Неговите пријатели трчаа по него и се обидуваа да го задржат втрчуваше во сообраќајот. Се обиделе да го задржи на подот, но се отргнал и истрча меѓу автомобилите“, рече фризерката Андреа Мек Калуг која беше сведок на настанот.

31-годишниот борец за време на неговата кариера 11 пати се бореше за УФЦ и постигна 6 победи. Беше жртва на еден од најпознатите нокаути во историјата на УФЦ од Едосн Барбоза 2012 година. Не се борел од победата против Патрик Сенобле во Белатор во ноември 2013 година.

https://youtu.be/MAHLvX-vp0M

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО