Поли Малингаџи: Ќе го нокаутирам Лобов, а потоа ќе му се измочам во устата

Работите повторно се вжештија кога Поли Малингаџи и Артем Лобов застанаа еден до друг на прес-конференција пред нивната борба. Си упатија жестоки закани и имаше грди сцени. Малигнаџи си дозволи да го удри Лобов со микрофонот и да го плука. Ова е далеку од тоа да биде најбрутално, бидејќи Малингаџи не застана со навредите на Артем и …

„Ќе го нокаутирам, а потоа ќе ја извадам онаа работа и можам да му измочам во устата. Можеби ќе му исплукам в лице, кога ќе завршам со него“.

На крајот, Поли реши дека не мора да го чека противникот на прес-конференцијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО