Погледнете како белорускиот специјалец го нокаутираше светскиот мај тај шампион (ВИДЕО)

33

zuev ko

Имаме интересно видео од борба што се случи кон крајот на минатата година. Станува збор одличен мај тај меч во кој славеше белорускиот специјалец, Денис Зуев. Тој како голем аутсајдер го победи светскиот маја тај шампион Аикпрача Меенајотин, легендата на арените во Банког.

На 15 ноември се одржа оваа средба, и тоа ма Кунлун фајт настанот во Кина, а Аикпрача Меенјотин беше голем фаворит. Но, сите ги изненади сјајниот Белорусин, поразувајќи ја легендата на стадионот Лумпин. Иако е поминато долго време од овој меч, никогаш не е премногу доцна за да се прикаже една вистинска борба, особено ако повеќето од нашите читатели не ја виделе.

https://youtu.be/IKnPph-PTsE