Погледнете ја прекрасната најава на мечот на столетието со Ал Пачино и Роберт Де Ниро! (ВИДЕО)

Manny vs Floyd-crop lice

Се поблиску сме до бокс мечот на векот и веќе полека може да понеме да oдбројуваме до моментот кога Флојд Мејведер и Мани Пакијао ќе се најдат заедно во рингот, спротивставени еден на друг.

 Љубителите на боксот ќе може да го следат мечот ноќта во сабота спрема недела 3 мај во 3:30 часот.

 Ова е средба која побудува неверојатен интерес, но носи и огромна сума на пари и ги урива сите финансиски рекорди. Во склад со тоа се и најавите за судирот на двајцата боксери. Во најновата најава може да се видат на двете актерски легенди – Ал Пачино и Роберт Де Ниро.

https://youtu.be/zG5lbBwHYSM

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО