Погледнете го атрактивниот нокаут на Бобан Илиоски (ВИДЕО)

484

Бобан Илисоки на 11 јуни извојува ефектна нокаут победа во првата рунда против Месуд Селимовиќ од Босна и Херцеговина во категоријата до 84 килограми во К-1 во ВАКО про на кик бокс спектаклот во Белград „Роуд ту ОНЕ“.

Бидејќи тогаш немавме можност да го видиме атрактивниот нокаут, сега може да се уверите во атрактивноста на победата на Илиоски.

Видеото може да го погледнете на овој ЛИНК