Победа со нокаут на Бобан Илиоски на дебито во Тајланд (ФОТО)

Во земјата на тајланскиот бокс Бобан Илиоски вечерва тримуфираше со нокаут на мај тај турнирот „The best of MUAYTHAI international“.

Илиоски славеше против од Австралијанецот Ален.

Голема помош и поддршка имаше од нашиот истканат мај тај борец Глигор Стојанов кој живее во Банког.

Илиоски веќе еден месец трениреа во Пукет-Тајланд во Тајгер мај тај кампот.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО