По двојниот нокаут Митрион го нокаутира Федор (ВИДЕО)

Мет Митрион за 74 секунди го нокаутира славниот Федор Емилијаненко.

На почетокот на борбата на настанот на Белатор и двајцата кружеа и сииспитуваа силите. Потоа и двајцата погодуваат и истовремено завршуваат на подот, по што Американецоот побрзо се опорави и со серија на удари го заврши Русинот.

https://youtu.be/OYzrzh2y01A

https://youtu.be/XG0A3TVfqa8

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО