Петар Арсовски со прекин славеше против Вук Вукотиќ во Лазаревац (ФОТО)

408

Петар Арсовски е победник во дуелот со Вук Вукотиќ од Црна Гора на Меѓународниот боксерески  турнир „Љуба Врапче“ во Лазаревац, Србија.

Боксерот на Чаир и Локомотив од Софија ја доби борбата со ТКО во втората рунда.

Кадети:

-43 кг Петар Арсовски – Вук Вукотиќ (Црна Гора) 3-0 (ТКО, 2Р)