Пет победи и пехар за најборбен боксер за Наум Стојаноски на Опен Балкан во Лозница

Македонските боксери забележаа пет победи во 7.коло на Опен Балкан во Лозница, Србија, а Наум Стојаноски доби пехар за најборбен боксер.

За некои од нашите боксери немаше противници.

На турниурот настапија следните боксери:

67 кг Лука Трифуновиќ (2006) – Илинден – победа
42 кг Арабел Рустемовски (2010) – Пелистер
46 кг Илија Ѓоргиев (2009) – Пелистер – пораз
57 кг Синиша Талевски (2008) – Пелистер – пораз
57 кг Адријан Рустемовски (2006) – Пелистер – победа
63,5 кг Ружди Рустемовски (2005) – Пелистер
71 кг Христијан Арсосвки (2007) – Пелистер – пораз
63 кг Димитар Ѓорески (2008) – Алексо Огненовски – победа
67-71 кг Наум Стојаноски (2006) – Алексо Огеновски – победа
80 кг Никола Кискоски (2006) – Аперкат – пораз
86 кг Лиси Коџаџику (2006) – Синди
40 кг Џанер Мемедов (2009) – Пинк пантер тим – пораз
54 кг Иса Бајрам (2011) – Пинк пантер тим – пораз
Мухамед Мемедов Пинк Пантер тим – победа

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО