Пепи Велков избран за спортист на 2017 година во Струмица

Кикбоксерот Пепи Велков е избран за спортист на 2017 година на Општина Струмица.

Изборот се случи на манифестацијата „Избор на најдобрите спортски екипи и спортисти на Струмица“. Инаку, Пепи Велков доаѓа од Тим Зотан-Струмица, а настапува и во ММА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО