Пејџ ВанЗант позира во еротска фотосесија со уште две убавици

Пејџ ВанЗант можеби одамна ја нема во ММА, но тоа не ги спречува луѓето да ја поврзуваат најмногу со нејзините настапи во октагонот. Поради оваа причина, повторно бевме импресионирани од уште една еротска фотосесија за фотографот Мајк Танг.

Поранешната ѕвезда на УФЦ овој пат застана покрај Алана Џејд и Кристина Пило за трите да ги подгреат страстите на социјалните мрежи.

Признаваме дека и екранот ни се испоти малку, па планираме да направиме пауза за ручек токму во овој момент.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО