Ова се досега најпознатите 10 жртви на УСАДА (ВИДЕО)

Dzon dzons zeva

Соработката на организациите УФЦ и УСАДА донесе голем број на удари и лоши вести во УФЦ промоцијата, навивачите и борци. Ова е листата на десетте најпознатите и објаснувањата за нивните „гревови“.

Она што е најшокантно е дека на листата на грешниците се најдоа некои поранешни шампиони, а некои од нив, како Лиото Мачида, беа пример за борците за кои сите веруваа дека се чисти. Некои како Брок Леснар не беше големо изненадување, но некои како BJ Пен се тука поради исклучително глупавите пропусти.

Тимот со Монтејџ кинг, кои често не забавува со одлични удари, овој пат се позабави токму со ова прашање. Видете кои се десетте избрани овој пат и сетете се каква работа направи досега УСАДА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО