Општинското првенство во Радовиш со 50-на борачи

piddestal so savco
Викендот во Радовиш се одржа Општински натпревар во борење слободен стил. Учествуваа 50-на борачи од Oпштината, на кое побединици по категории се:

32 кг Милан Андреевски                         na duse
35 кг Спасе Арсов
38 к. Мартин Костадинов
42 кг Даниел Петров
47 кг Александар Кнев
53 кг Давид Банов
59 кг Славе Костадинов
66 кг.Стефан Димитров
73 кг Никола Чешмеџиев

Со ова БК Бучим ја заокружи календарска 2014 година, влегувајќи со големи амбиции во нареедната година, при што се најавува атак на првото место во сите возрасни категории.

 

sit pobdnici arad

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО