Одложена и борбата меѓу Дубоа и Џојс

97

Заради пандемијата на корорна вирусот откажана е уште една голема борба.

Меч помеѓу непоразениот британски тешкаш Џo Џојс и Даниел Дубоа за титулата европски и британски шампион трбаше да се одржи на 11 април во Лондон, но е преместена за летово.

Новиот закажан датум е 11 јули, а локацијата треба да остане иста – О2 Арена.