Нови бокс возбудувања во Скопје – на 25 јуни стартува „Арена куп“

На 25 јуни во Скопје ќе има нови боксерски возбудувања по завршниот турнир во Регионалната боксерска лига, ќе стартува првото издание на „Арена куп“.

На турнирот за јуниори и млади ќе настапат боксери од Македонија, Косово, Бугарија, Шведска, Албанија, Србија и други држави.

Турнирот во организација на БК Чаир и Националната боксерска федерација ќе се одржи во „Борис Трајковски“ со почеток во 14 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО