Нова епизода од BJJ No-mad: Живеј со ги/ умри со ги

bJJ no gi no mad

Новаа епизода на BJJ No-Mad веќе е  ја има он-лајн!

Михаил Кунчев и Димитриос Цитос овој пат не запознаваат со развојот на џиу-џитцу во Обединетите Арапски Емирати и престолнината на овој спорт – Абу Даби.

Ќе видите како една држава станува позната во светот со развојот на овој спорт.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО