Нокаутерите на денешницата! Погледнете го ова видеото на најубоитите боксери (ВИДЕО)

Golovkin nokaut

Од Јутјуб каналот Боксинг фајнест ни доаѓа сјајно видео кои ни го претставуваат најдобрите нокаути на денешницата во светскиот бокс. Во преден план се Кличко, Головкин, Ковалев и многу други.

 Иако е еден од поновите Јутјуб канали посветен на боксот, Бокс фајнест многу брзо стана популарен пред се по квалитетот на сработените работи. Еден од нив и овој ви го донесуваме, преку кој се обидуваат да ги презентираат најдобрите нокаутери на денешницата, со спомнување на оние легендарните, како Мајк Тајсон и Феликс Тринидад.

 Уживајте, а патем и посетете го на каналот и проверете што друго нуди овој интересен тим!

http://youtu.be/nztpJ4iZpKw

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО