Нокаут на векот?! (ВИДЕО)

Daniels

Откако по 25-те професионални борби, Рајмонд Даниелс, за првпат претрпе пораз, кикбоксерот се врати и на следниот меч забележа победа, која според многумина е „нокаут на векот“.

Мечот започна лесно, а двајцата задваа удари, но Даниелс забележа нокдаун на почетокот на средбата. Противник успеа да се исправи, но Даниелс ја искористи ситуацијата и веднаш зададе атрактивен удар со нога, со кој заврши борбата.

Во следново видео ќе видите не само мечот, туку и малку повеќе информации за Даниелс и техниката што ја користи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО