Нокаут на годината? Борец се вивна во водухот, се сврте, а на паѓањето зададе совршен удар (ВИДЕО)

Во морето на сјајни нокаути кои во последно време пристигнуваат од различни светски борилишта се најде уште еден бисер.

На синоќа одржаниот ГМЦ 13 во Диселдорф пристигна супер атрактивен финиш во режија на германскиот борец Суфијан Хада Хаду. Овој 26-годишнак одлучи да ги забавува гледачите така што на крајот на првата рунда се вивна во воздухот, потоа малку се сврте за да добие подобар агол, а во паѓањето совршено го погоди својот сонародник на Марсел Јадиди.

Хаду приказната з азврши со уште еден удар, можеби дури и непотребно, а како изгледаше тоа може да ја погледнете на снимката која ви ја даваме во продолжение на текстот.

 

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО