Никола Источки дебитираше во ММА со победа (ФОТО)

502

Никола Источки завчера дебитираше во ММА водите на „ММА фајт најт 2019“ во Кичево, почнувајќи ја професионалната кариера со победа над Томислав Белиќ во категоријата до 85 кг.

Голема заслуга за победата на Никола има неговиот тренер во Игор ММА од Битола, Александар Петковски – Аки.

Ipon.mk