Никогаш појак и поголем Кро Кап: Во 43-тата година како Конан! (ФОТО)

192

Кро Кап никогаш физички не изгледал посилно и помоќно. И тоа не е претерана изјава. Иако официјално е во пензија со можност да одработи уште една проштална борба, Филиповиќ е познат како спартански работник и неуморен спортист и во пензија не „може да мирува“. Па затоа секојденвено вежба, а добар дел од тие тренинзи очигледно се однесуваат и на вежби за снага.

http://ipon.mk/%D1%84%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9C-%D0%B4%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D0%BE/

Имено Кро Кап во 43 година изгледа како Конан. Очигледно набил екстра мускулна маса и реално зборувајќи, тешко е да се сетиме кога изгледал поцврсто и помоќно.

Во вторникот своите фанови на социјалните мрежи ги почести со фотографии од вежбање во салата во Гајница. Очигледно е дека Филиповиќ ја одржува високата форма и чека дали може да се отвори прилика за некој квалитетен проштален меч.

Да речеме како оној проти Федор…

Geplaatst door Mirko CroCop Filipovic op Zaterdag 17 juni 2017

.