Невидена „ММА“ тепачка на средношколки во Сплит (ВИДЕО)

154

Дали инспирирани од ММА борбите или нешто друго две средношколи од Сплит на многумина соученици и граѓани и приредија незаборвано шоу, тепајќи се пред нивните очи.

Хрватската јавност по овој настам е на нозе.

.