Нели е ова најсекси УФЦ борецот? (ВИДЕО)

225
Пејџ Ван Зант
Пејџ Ван Зант
Пејџ Ван Зант

По своето деби во УФЦ, Пејџ Ван Зант ќе биде тешко да излезе од фокусот на медиумите и навивачите на боречки спортови. По појавувањето на мерењето и претставувањето за мечот, повеќето од нив се согласија дека тоа е најзгодната фајтерка што се појавила било кога.

 Која е Пејџ Ван Зант? За почеток, тaа е најмладиот борец на УФЦ списокот. Неодамна наполни 20 години. Пред да одлучи дали сака да биде ММА борец, успешно се занимавала со манекенство. Нејзината приказна е слична на приказните на многу машки колеги, бидејќи со бокс почнала да се занимава откако девојките во училиштето почнале да ја малтретираат. По боксот, таа се обиде и во мешана борба, при што се одлучува кариерата да гради само во тој спорт.

Инаку, Пејџ е вистински авантурист, кој сака да лови риби, да лови животни и да вози бесни мотори, а сегашниот нејзин „скор” е четири победи и еден пораз.

http://youtu.be/2d5nm-rgWdE