Нејт Дијаз сака борба со Џејк Пол

62

Нејт Дијаз сака да биде ослободен од УФЦ да боксира со Џејк Пол.

Дијаз има еден меч од договорот со организацијата, но сака да излезе од него за да стане слободен борец.

Дијаз на социјалните мрежи повторно повика на броба ова лето или на негово ослободување. Тој го направи тоа со објавување на видео од Џејк Пол како го нокаутира Тајрон Вудли.

„УФЦ, пуштете ме сега или дозволете ми да се борам со којбило во јули или август. Имам поголеми и поважни работи да направам“.