Не се заборава Врачаревиќ (Фото)

На 24 И 25 мај годинава во Скопје се одржа меморијален Семинар во чест на креаторот и голем мајстор на реалното аикидо Љубомир Врачаревиќ во организација на аикидо клубовите Маруи и Кеико. Семинарот го водеше Владимир Вокиќ, носител на мајсторски појас седми дан.

На Семинарот земаа учество голем број на следбеници на реалното аикидо од Македонија.

Љубомир Врачаревиќ
Не се заборава големиот мајстор.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО