Наскоро Грин Хил ќе се продава во Македонија

137

Наскоро во Македонија ќе почне продажбата на спорстката опрема за сите боречки спортови Грин Хил.

Проворен и докажан квалитет. Грин Хил лиценцирани производи од АИБА, ИЏФ, ВКФ, ИММАФ, ФИФА.