Најмладите боксери на подготовки во Охрид за ЕП во Грузија

Од денеска па до 27 јули во Охрид ќе се подготвуваат кандидатите за Европското првенство во бокс за ученици Петар Арсовски, Марио Ефремов и Марија Мацеска.

Подоготовките ќе ги води Вели Мумин со Александар Арсовски.

Европското првенство е од 2 до 12 август во Тбилиси, Грузија.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО