Мајкл Биспинг откачи по победата на Фабер (ВИДЕО)

30

Мајкл Биспинг беше коментатор на настанот на УФЦ во Сакраменто, Калифорнија. „Грофот“ цела ноќ ги делеше мислењата за средбите. Биспинг беше многу задоволен од победата на 40-годишниот Уријах Фабер, кој се врати по тригодишно отсуство и го нокаутира Рики Симон за 46 секунди.

Заедничко за Биспинг и Фабер е тоа што и двајцата се на возраст од 40 години и се членови на Куќата на славните на УФЦ.

Мајкл полуде кога ја виде нокаут-победата на Фабер и рече дека е неверојатна.

Еве видео со неговата реакција: