Најбрз нокаут во историјата на боксот без ракавици, за 3 секунди (ВИДЕО)

Изминатиот викенд се случи најбрзиот нокаут во историјата на сè популарниот боречки спорт, бокс без ракавици „Bare Knuckle Fighting Championship 14“.

39-годишниот Улисес Диjаз го нокаутира десет години помладиот Даниел Бенедет по само три секунди борба.

Од првиот момент Дијаз го нападна противникот и на крајот безмилосно го собори со одмерен удар.

Кубанецот го промаши левиот директ, но веднаш потоа ја спушти десната рака на вилицата на неговиот противник, кој летна во бесознание. На судиската интервенција не се чекаше долго и тој го заврши мечот 3 секунди по неговиот почеток, што е најбрзиот нокаут во историјата на организацијата.

39-годишниот Дијаз ја забележа втората победа откако ја заврши професионалната боксерска кариера со скор од 12 победи и 1 пораз.

https://twitter.com/BettingOddsUK/status/1327690958830505984?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1327690958830505984%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fkajgana.com%2Fnajbrziot-nokaut-vo-istorijata-na-boksot-bez-rakavici

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО