На пеливанскиот турнир во Поголево Атанасов и Јованов победници, прва рака заврши нерешено (ФОТО)

219

Горан Атанасов, Влатко Јованов се победници на пеливанскиот турнир во село Поголево – Радовиш, по повод празникот Свети Спас, додека во најатрактивната категорија – прва рака Атанасов и Александар Стојанов по 50 минути борба завршија нерешено.

Горан Атансов победи во втора рака, Влатко Јованов во трета, а во прва рака борбата на Александар Стојанов и Горан Атанасов е прогласена за нерешена.

Ipon.mk