На Европското првенство во кик бокс немаше сериозни повреди

124

На Европското првенство во кик бокс за кадети и јуниори во Скопје донесе многу возбудливи и жестоки борби и по некоја повреда. Главниот лекар на Европското првенство и на македонската кик бокс репрезентација од 2008 година до денес Иван Барбов вели дека сите повреди првовремено се средени.

„Немаше поголеми повреди, а и оние што ги имаше се решија со интервенција со екипите на брза помош Здравствениот дом Скопје и официјалните лекари на Шампионатот“, вели Бабов.

Ipon.mk