На 27 мај ќе се одржи семинарот „Битола опен“ во Будо центарот „Пелистер“

Аикидо федерацијата на Македонија на 27 мај го организира семинарот „Битола опен“ во Будо центарот „Пелистер“ во Битола.

Со Битола опен ќе раководат Ана Врачаревиќ од Србија носител на мајсторски појас 9 дан, Ѓуро Илиќ (8 дан), Дејан Чавковски (5 дан), Николчо Гоцев (3 дан) и Љубе Грданов (3 дан) од Македонија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО