На 20 август Меѓународен семинар за реално аикидо „Пелистер 2022“

На 20 август во Битола ќе се одржи Меѓународен семинар за реално аикидо „Пелистер 2022“.

На семинарот ќе има учесници од Србија, Грција и Македонија.

„И годинава ќе биде еднодневен семинар. Се надеваме дека од идната година ќе се вратиме на повеќеденевните семинари“, вели претседателот на Федерацијата за реално аикидо  и главен протагонист на семинарот Ѓуро Илиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО