На 16 декември во Кочани ќе се одржи Државниот натпртевар во аики демо

На 16 декември во Кочани ќе се одржи Државниот натпртевар во аики демо и голем семинар во реално аикидо во организација на КРА Нико и АМФРА Македонија.

Гости ќе бидат мајстори во реален аикидо од земјава и странство.

Натпреварот и семинарот ќе се одржат во спортската сала при ООУ „Никола Карев“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО