На 11 мај ќе се одржи 49-тото издание на „Лорд купот“

На 11 мај ќе се одржи 49-тото издание на „Лорд купот“- еден од најстарите карате турнири во Македонија.

Турнирот ќе се одржи во СЦ „Борис Трајковски“ со почеток во 10 часот во организација на КК Аеродром и членската книшка број еден во Карате федерацијата на Македoнија, сенсеи Димче Јанковски.

Турнирот е во борби, кати и екипен настап.

Лорд куп

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО