Може ли некој да го спречи овој човек? Како реагира Твитер заедницата на победата на Волкановски на УФЦ 290

„Великиот“ веќе пет пати го бранеше појасот во перо категорија, факт кој прави непознаница дали има некој, кој, макар, има и мали шанси да го спречи.

Проверете што велат навивачите и борците за импресивната изведба на Волкановски, кој сè уште е блиску до врвот на ранг-листата на УФЦ за паунд фор паунд и покрај неодамнешниот пораз од Ислам Махачев во лесна категорија.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО