Многу тензии на мерењето за УФЦ во Сан Антонио (ВИДЕО)

Галата на УФЦ Фајт најт во Сан Антонио се прави да биде жестока, судејќи според акцијата што се одвиваше за време на официјалното мерење.

Алекс Перез и Манел Капе за малку ќе дојдеа до удари додека Португалецот се обидуваше да го фати противникот за вратот и на тој начин ја мина линијата. Сепак, Дана Вајт успеа навреме да интервенира за да спречи посериозни последици.

Без сомнение, стана познато дека Марлон Вера и Кори Сандаген исто така се подготвени да приредат шоу на главниот настан на вечерта. Сепак, тие ги задржаа нервите и ги зачуваа за октагонот.

Интересно ќе биде да се видат и женските натпревари меѓу Холи Холм – Јана Сантос и Андреа Ли – Мејси Барбер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО