Младинска боксерска репрезентација ќе настапи на Балканското првенство во Романија

Младинска боксерска репрезентација на Македонија денес отпатува на Балканско младинско првенство во Рамницу Валцеа, Романија, од 18 до 29 октомври.

За Македонија ќе настапат Бајрам Мамутовски, Адријан Рустемовски, Ружди Рустемовски и Ери Хани, а ќе ги води тренерот Самет Салиевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО