Млади борачи на Олимпија на мини подготовки во Бугарија

Млади борачи на Олимпија се мини подготовки во олимпискиот комплекс „Одијана бат“ во Софија, Бугарија, каде што ќе останат до сабота.

Тренерот Кире Нисев на подготовки ги носи Лука Николов, Леон Стојанов, Андреа Нисева, Филип Тодоров, Дарко Стојанов и Александар Милановски. Освен борачите на Олимпија, на подготовките ќе има претставници од Ерменија и Бугарија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО