Милер: Џошуа ќе оди на брз нокаут

26

Предизвикувачот за светската титула во тешка категорија Џарел Милер прогнозира дека ќе го прегази Ентони Џошуа во нивниот меч. Тие ќе се борат на 1 јуни во Медисон сквер гарден за три појаси.

https://twitter.com/SportsDirectUK/status/1095736170615578624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1095736170615578624&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D779118

„На почетокот на борбата Џошуа прави многу удари. Се обидува да го нокаутира ривалот. Какви и да има планови,  нема да проработат. Има уште еден фактор во боксот што се вика срце. Треба да се бориш со него“, вели Милер.

.