Мила Рељиќ со голем скок на Светската ранг листа

Мила Рељиќ е на високата 13 позиција на Светската ранг листа.

По двата бронзени медали од Г2 турнирите од Загреб и Талин, златниот медал од Израел и златнио медал од Европското kлупско pрвенство, Мила направи одлично искачување на ранкинг листата за подобра стартна позиција на Светското pрвенство во ноември во Мексико.

Нејзиниот тренер Алекасндар Ефтимов највува дека ода на СП да освојуват медал.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО