Мики Рурк се согласи на борба со новинарот за 1 милион долари

Mikki rurk kkauboj

Холивудскиот актер Мики Рурк се согласи да има бокс меч со 60 годишниот руски новинар од Челјабинск, Владимир Филичкин, но за да излезе таа средба бара хонорар од 1 милион долари.

Fillkicin

Претходно Филичкин го предизвика 62 годишниот Рурк на борба, при што направи и официјално барање до неговиот агент.„Менаџерот на Мики Рурк ми одговори во писмена форма дека оваа борба е можна, но, пред сè, го интересираат финансиските услови. За овој бокс меч тие бараат еден милион долари, но постои можност за условите да се преговара. Сега размислуваме колкава сума може да му понудиме и потоа ќе се прецизираат деталите со агентот на Рурк“, изјави промоторот на Филичкин, Алексеј Василиев.

Филичкин веќе започна да се подготвува за потенцијалната средба, бидејќи треба да ослаби доста за да биде во иста категорија со.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО