Мек Грегор сака да стане светски шампион… во производтсво на виски

Конор Мек Грегор и официјално објави дека сака да стане светски шампион во производството на виски. Популарниот Ирец има свој бренд. Пред неколку дена, ТМЗ објави видео во кое поранешниот шампион на УФЦ удира еден постар маж во бар, затоа што за одби да го пие неговото виски.

https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1162042516893396992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1162042516893396992&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D801162

„Дедо ми пиеше многу. Тој секогаш ми велеше – Ирска е светски шампион во производство на виски. Тогаш помислив – сакам да бидам шампион во производство на виски. Го посакав, го направив и се доби. Одберете занимање кое ви доаѓа од вантре, а потоа смислете начин да го материјализирате“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО