Мејведер со поранешната жена се збогува преку Инстаграм

64

Флојд Мејведер доживеа голем удар, неговата поранешна сопруга беше пронајдена мртва во автомобилот пред својата куќа во Америка.

Џоџи Херис е мајката на трите деца од бракот со Мејведер, кој кон неа се однесувал насилнички и поради напад врз неа поминал два месеци зад решетки во 2010 година.

Таа тврдеше дека била малтретирана во шест различни прилики, но случајот поради кој Мејведер бил осуден е особено страшен.

Мејведер дошол во нејзиниот дом во Вегас додека таа спиела, ја повлекол за коса а потоа ја претепал пред децата. Мејведер се бранел и ги демантирал обвинувањата, а тврдел дека поранешната сопруга е на дроги.

Поради сето тоа, Мејведер сега сигурно се кае. Џоџи ја нема повеќе, а тој се простува преку заеднички фотографии, објавил 11 вкупно со коментари „моја љубов, мој живот, мое семејство“.

View this post on Instagram

My Angel

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Heart

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Love

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Rock

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Family

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Family

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My Kiss

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on