Масовна бокс тепачка во Англија (ВИДЕО)

Четири лица завршија во болница откако изби масовна тепачка на јуниорско бокс првенство во Англија.

На самото отварање на првенството изби масовна тепачка, па летаа маси и столици на сите страни, а на крајот четири лица се здобија со тешки повреди.

Реагираше полицијата и спречи поголема пресметка, а првенството веднаш беше прекинато.

https://twitter.com/wayBsmith/status/1228797489802874882?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1228797489802874882&ref_url=https%3A%2F%2Fsportski.mk%2F%25d0%25bc%25d0%25b0%25d1%2581%25d0%25be%25d0%25b2%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25bf%25d1%2580%25d0%25b5%25d1%2581%25d0%25bc%25d0%25b5%25d1%2582%25d0%25ba%25d0%25b0-%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25b1%25d0%25be%25d0%25ba%25d1%2581-%25d0%25bf%25d1%2580%25d0%25b2%25d0%25b5%25d0%25bd%25d1%2581%25d1%2582%25d0%25b2%25d0%25be-%25d0%25b2%2F

„Нема да толерираме вакви инциденти и работиме на откривање на сторителите. Апелирам до сите кои го снимаа инцидентот, видеата да ги достават во полиција“, рече Пит Хил од полицијата во Ковентри.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО